Szállítás 1420 forinttól
  • Szállítási idő: akár a következő munkanapon
  • Szállítási díj: 1 420 Ft‎-tól egész Magyarország területén

Útmutató az Incanto sorozathoz

09.03.2016 Category: Parfümök

SALVATORE FERRAGAMO Incanto sorozatának megvan a stílusa. Aki kipróbálta már az egyiket, a többiben sem fog csalódni. A kollekció összeségének egyfajta optimista, vidám kisugárzása van; mindegyikben egy kis gyümölcs, egy kis virág. Lentebb részletesen foglalkozunk 8 kiadással is...

Incanto

Incanto - a legelső, 2003-as illat. Érzéki, tele pozitív energiával. Puha fehér virágok és édes, érett szilva dominál benne, csipet szantálfával.

Incanto Shine - talán a legismertebb a sorozatból; lehengerlően gyümölcsös, trópusi életérzést árasztó ananász-maracuja hangsúllyal.

Incanto Heaven - friss, lédús grapefruit, zöldalma és egy egész virágcsokor zsúfolódik benne.

Incanto Dream - rengeteg roppanó, ízletes gyümölcs (ananász, nektarin, alma és ribizli) hirtelen szinte beleharapnánk... De erről csak álmodozunk.

Incanto Charms - tökéletes egyensúlyban van benne a maracuja és a különleges virágok jegyei.

Incanto Amity - tiszta, légies illat; sárgadinnye, lótusz és jázmin kelti életre az ártatlanságot.

Incanto Bliss - vidám, csillogó, de épannyira titokzatos is ez a parfüm. Vizes, zöld növények és citrusok különböztetik meg a többi Incanto-tól.

Incanto Bloom - rózsa, frézia és pézsma dominál benne. Egy kicsit komolyabb, mélyebb változat a társaihoz képest.

incanto parfüm

Egyszerű a választás, szerencsére nincsenek nagy kérdőjelek; ha valaki nem szerette az eredeti Incanto-t annak valószínű a többi sem nyeri el a tetszését. Amennyiben viszont talált bármelyikben is szerethető momentumot, az a többiben sem fog csalódni... Tapasztalatból beszélünk, ha azt mondjuk, hogy ez utóbbiak tábora jóval népesebb.

x

Strážiť dostupnosť

Ľutujeme, tento produkt je dočasne nedostupný. Pokiaľ máte o výrobok záujem, zadajte Vašu emailovú adresu a pri naskladnení Vás informujeme.

OK