Szállítás 1420 forinttól
  • Szállítási idő: akár a következő munkanapon
  • Szállítási díj: 1 420 Ft‎-tól egész Magyarország területén

Nemzetközi illat nap

21.03.2018 Category: Parfümök

Nemzetközi illat nap | március 21. 

Bár a 21. század embere olyan mértékben távolodott el a természettől, mint korábban még semelyik korban, az illatok továbbra is hihetetlen fontos szerepet töltenek be a hétköznapjaink során. A reggeli kávé, a forró aszfalt eső után, de extrém módon is még egy ázott kutya (már ha a sajátunk az persze) illata is megannyi pozitív érzést tudnak kiváltani belőlünk...

bright crystal

Nyilván illatszer áruházként különösen a szívügyünknek tekintjük az illatokat! Mindegy, hogy egy új, rizikósabb darab vásárlásával, két illat keverésével, vagy a jól bevált illatunkból extra 2 fújással, de álljunk meg egy pillanatra és értékeljük az élet apró örömeit!

versace man eau fraiche

Fentebb amolyan illusztrációként az egyik legjobban eltalált nevű parfüm (már ha azt nézzük, hogy mennyire van összhangban az illat és az elnevezés). Csillogó, világos és virágos, vizes, friss és persze mindenek felett tavaszi; egy ígéret, ami csak rajtunk múlik, hogy beváltjuk -e, a hit, hogy a mai nap is jó lesz, napsütés közvetlenül az eső után... Második képünkön üvegbe zárt strand: friss, energikus, citrusos illat, csipetnyi fássággal. Ez a parfüm inkább a vidám, optimista, játékos mivoltával hengerel le. "Egy vicces, vidám férfi illata, akinek jó érzés a társaságában lenni". Főleg nyári viseletre ajánlatos!

x

Strážiť dostupnosť

Ľutujeme, tento produkt je dočasne nedostupný. Pokiaľ máte o výrobok záujem, zadajte Vašu emailovú adresu a pri naskladnení Vás informujeme.

OK