Szállítás 1420 forinttól
  • Szállítási idő: akár a következő munkanapon
  • Szállítási díj: 1 420 Ft‎-tól egész Magyarország területén

Mit viselsz uram?

13.04.2018 Category: Parfümök

A hölgyeknek szóló tavaszi illatajánlónk nagy sikernek örvend szerencsére, de nem szerettünk volna megfeledkezni az urakról semi. Nem szokás, de mi szeretjük a magunk útját járni, így ezúttal illatokat ajánlunk férfiaknak is a tavasz és a megújulás apropóján!

Paco Rabanne Invictus

A PACO RABANNE Invictus 2013 nyarán jött ki, de nem hinnénk, hogy sokaknak be kéne mutatni a One Million utáni következő nagy húzást... Dinamikus, energikus és - a magas labda kihagyhatatlan - "legyőzhetetlen"; az üvege is egy grandiózus serleget formáz, hogy már reggel magasba emelhesse viselője az őt megillető trófeát. Az illat friss grapefruit és tengeri jegyekkel nyit, a szívben aromatikus babérlevél keveredik lédús jázminnal, míg a fás alapot pacsuli, tölgymoha és ámbra teszik teljessé.

BVLGARI Aqva Marine

BVLGARI Aqva Marine a 2008-as "folyatatása" a klasszikus 2005-ös BVLGARI Aqva Pour Homme-nak (talán a sötét, vizes jegyek teszik izgalmassá, ezáltal életre keltve egy sós, viharos óceánt; mandarin, narancs és hínár található meg a főbb jegyei között). Neroli, grapefruit és rozmaring hármasa próbál ráerősíteni a tengeri-vizes jegyekre. Ha bejött az alapkiadás, akkor kötelező kipróbálni! 10 éves idén, de a kora csak az előnyére vált. Már nem mainstream, de még mindig csábító.

Terre D Hermes

"Soha nem akarod, hogy vége legyen az éjszakának" illat a HERMES Terre d'Hermes. Egy stílusos, elegáns alkotás, lédús naranccsal, meleg fás jegyekkel és friss fűszerekkel (vetiver és bors duója) megbolondítva. Inkább érettebb uraknak ajánljuk ezt a komplex, jómódot sugárzó kompozícióit!

BVLGARI Black Cologne

A lángoló víz illata tavaszra és őszre telis-tele citrusokkal. Általában igyekszünk egy-egy ilyen tematikus ajánlóban csak egy illatot választani egy márkától, de a BVLGARI 2016-os illata egyszerűen idekívánkozott. Ha már új illatokat ajánlunk és megújulásról beszélünk az évszak kapcsán, akkor titkos favorit lehet, mivel meglepően kevesen ismerik. Egyelőre! A Man Black Cologne a rum érzéki komplexitását vegyíti friss zöld jegyekkel és szaftos, sőt, szinte robbanó citrusokkal! Hiába van a cologne a nevében, attól ez még egy eau de toilette már-már eau de parfumös tartóssággal!  (Az edp és az edt közti főbb különbségekről és tudnivalókról külön blogbejegyzésben írtunk korábban.)

CHRISTIAN DIOR Sauvage

Szerettünk volna valami merészet ajánlani a végére, valami olyat, amit érdemes kipróbálni még a komfort-zónán innen, de már a határon. A DIOR Sauvage már 2015 óta velünk van, mégis az újdonság erejével hathat elsöprő ereje, hála a szecsuáni és rózsabors duójának! Levendula, bergamott és pacsuli tetszik teljessé a kompozíciót... Friss, férfias, magabiztos; minden, amit egy új parfümtől várhat az ember. Ajándékba is bátran vennénk!

x

Strážiť dostupnosť

Ľutujeme, tento produkt je dočasne nedostupný. Pokiaľ máte o výrobok záujem, zadajte Vašu emailovú adresu a pri naskladnení Vás informujeme.

OK