Szállítás 1420 forinttól
  • Szállítási idő: akár a következő munkanapon
  • Szállítási díj: 1 420 Ft‎-tól egész Magyarország területén

Klasszikus tavaszi illatok

10.04.2018 Category: Parfümök

"Az egyik legjobban eltalált nevű parfüm (már ha azt nézzük, hogy mennyire van összhangban az illat és az elnevezés). Csillogó, világos és virágos, vizes, friss és persze mindenek felett tavaszi; egy ígéret, ami csak rajtunk múlik, hogy beváltjuk -e, a hit, hogy a mai nap is jó lesz, napsütés közvetlenül az eső után..." - írtuk anno a szubjektív Instablogunkban. (Ajánljuk magunkat követésre ott is) Kihagyhatatlan minden ilyen és ehhez hasonló listából a VERSACE Bright Crystal.

VERSACE Bright Crystal

SALVATORE FERRAGAMO Incanto sorozatának megvan a stílusa. Aki kipróbálta már az egyiket, a többiben sem fog csalódni. A kollekció összeségének egyfajta optimista, vidám kisugárzása van; mindegyikben egy kis gyümölcs, egy kis virág. 2 éve ilyenkor egy teljes blogbejegyzésben részletesen foglalkozunk 8 kiadással is... Az Incanto Shine a legismertebb a sorozatból; lehengerlően gyümölcsös, trópusi életérzést árasztó ananász-maracuja hangsúllyal.

SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine

Légies, kifinomult, lágy illat 2005-ből... A bambusz, tea és lótuszvirág hármasa teszik rendkívül elegánssá. Sokak számára a kedvenc BVLGARI illat! Rossz nyelvek szerint 10 évvel később a GUCCI a Bamboo képében próbálta sikertelnül lemásolni, mi inkább csak úgy fogalmaznánk, hogy ebben bátrabban és tetszetősebben jönnek a bambuszos jegyek (míg a GUCCI illata inkább egy biztonsági játékos). Ez a BVLGARI Omnia Crystalline. Naná, hogy írtunk az Omnia sorozatról is bővebben, hiszen meghatározó illatcsalád.

BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

Love Story nélkül nincsen tavasz. A Chloé 2014-es edp kiadása könnyed, mentes minden formalitástól, épp ezért bárhol és bármikor viselhető. Mégis, ha lehunyjuk a szemünket, lágyan ragyogó, rózsaszínen virágzó fák erdején keresztül érünk épp egy virágos rétre. Neroli, narancsvirág és koszorúfutóka hármasa adja a leghangsúlyosabb jegyeket, de gazdagon meg van pakolva körtével, fekete szederrel és citrusokkal is. Rövid idő alatt olyan rajongótábort tudott kialakítani, hogy 2 évvel később kapott egy edt kiadást is. (Az edp és az edt közti főbb különbségekről és tudnivalókról külön blogbejegyzésben írtunk korábban.)

Frissebb, ropogósabb, édesebb, mint az alapkiadás... Akik imádták az eau de parfumot, azok az eau de toilette lábai előtt fognak heverni (tartósságát tekintve sincs szégyenkezni valója: előbbi 6-7, utóbbi 4-5 órán keresztül érezhető)! Romantikus illat, mely a narancsvirágot megtartotta, de a szilva virágja és gyöngyvirág is nyílik benne. Ha valami rosszat kéne róla írnunk, akkor figyelmeztetnénk mindenkit, hogy addiktív! Mindenesetre érdemes mindkét kiadást kipróbálni. 

CHLOE Love Story edt és edp

"A Lanvin klasszikus illata egy igazi tavaszi parfüm és - lássuk be - ebben a borongós-esős időben elkél egy kis rásegítés... Finom, törékeny illat, amit bátran lehet a rohanó hétköznapok során is viselni; érzéki, de közben jól kiegyensúlyozott, nem lesz túl domináns. Most már tényleg a természeten van a sor, hogy az igazi virágok is nyíljanak! " - írtuk a szubjektív Instablogunk indulásakor az Eclat D'Arpege-ről

Lanvin Eclat

Zöld, citrusos, tiszta, elegáns. Olyan mint egy frissítő citromos jeges tea, abszolút meleg időben való viselésre kitalálva. Néha elérhető a Green Tea Intense is, még zöldebben, citrusosabban, erőteljesebben. Az ELIZABETH ARDEN Green Tea a márka zászlóshajója tele zöld jegyekkel. Mégis univerzális; nem véletlen, hogy az 1999-es megjelenése óta igazi klasszikussá vált! A teljes sorozatról tavaly írtunk bővebben, de ez a lista sem lett volna teljes enélkül az illat nélkül. Ár/érték arányban verhetetlen!

x

Strážiť dostupnosť

Ľutujeme, tento produkt je dočasne nedostupný. Pokiaľ máte o výrobok záujem, zadajte Vašu emailovú adresu a pri naskladnení Vás informujeme.

OK