Szállítás 1420 forinttól
  • Szállítási idő: akár a következő munkanapon
  • Szállítási díj: 1 420 Ft‎-tól egész Magyarország területén

Édesanyáink illata

02.05.2018 Category: Parfümök

'Édesanyáink illata' avagy olyan parfümök, melyek az otthont, a hazaérkezést, a biztonságot és meghitt légkört hozzák el a rohanó hétköznapok során is. Ezzel a csokor illattal nem csak Anyák napján lehet köszönteni az édesanyákat, de biztosak vagyunk abban is, hogy az itt bemutatott 6 illat a legtöbb olvasónknak nem szolgál majd újdonsággal. Nem is annak szánjuk, inkább amolyan összegző tisztelgésnek így május elején.

Ki emlékszik még 1988-ra? Az Ex'cla-ma'tion. Időutazás a Beverly Hills 90210, a Knight Rider, a Melrose Place, illetve a Parker Lewis Sosem Veszít idejébe egy nagy adag barack-kajszibarack koktéllal, nyakon öntve annyi vaníliával, amennyit már a 90'-es évek közepén is szégyelltünk volna, megfűszerezve egy csipet szantálfával és egy jó adag fahéjjal. Nem csak múltidézéshez ajánljuk.

Pret A Porter 1996-ból. Friss, citrusos, elegáns, de nem hordja fenn az orrát. A grapefruit, narancs és feketebors hármasa kiállta az idők próbáját... Érezni már éreztük, de soha nem tudtuk a nevét! Pedig elég lett volna Édesanyánk szekrényébe belenézni. A frézia és a magnólia csipetnyi krémes virágossága gondoskodik róla, hogy biztonságos és kényelmes viselet legyen nap mint nap.

Édesanyáink illata

Zöld, citrusos, tiszta, elegáns. Olyan mint egy frissítő citromos jeges tea, abszolút meleg időben való viselésre kitalálva. Az ELIZABETH ARDEN Green Tea a márka zászlóshajója tele zöld jegyekkel. Mégis univerzális; nem véletlen, hogy az 1999-es megjelenése óta igazi klasszikussá vált! A teljes sorozatról tavaly írtunk bővebben, de ez a lista sem lett volna teljes enélkül az illat nélkül. Ár/érték arányban verhetetlen!

Romantikus, elegáns, gyönyörű illat, mellyel egy pillanat alatt szerelembe lehet esni. Aki egyszer elkezdi használni a Chloé parfümjét (ugye van Chloé Chloé néven EDT verziói is, ezért fontos leszögezni, melyikről beszélünk), az biztosan kipróbálja majd később az összes CHLOÉ illatot, csak hogy aztán visszatérjen ehhez a 2008-as csodához. Bazsarózsa, frézia és licsi indít a fejjegyek között, rózsa, gyöngyvirág és magnólia hármasa nyílik a szívében, míg az alapot ámbra és cédrus zárja. Friss, de csábítóan erős, merész, nőies, de egész nap és bármilyen alkalomkor bátran viselhető. Népszerűségének ellenére tökéletesen alkalmas arra is, hogy bárkinek a védjegyévé váljon, hiszen - bár sokan próbálták meglovagolni, illetve leutánozni a sikerét - 10 év után is egyedi tud lenni.

Édesanyáink illata

Gyönyörű 1999! Egy érett, magabiztos, nyugodt nő illata, sokak szerint a nagybetűs DIOR ILLAT. Határozottan nem öreges, tehát az érett itt szó szerint értendő; fiatalok is nyugodtan viselhetik! A DIOR J'Adore egy lédús, gyümölcsös, virágos kreáció tömve jázminnal, körtével és sárgabarackkal. A 2011-es EDT-t sem vennénk ki senki kezéből, de ezúttal nyilván az EDP kiadásról beszélünk! (Az edp és az edt kiadások közti főbb különbségekről és tudnivalókról külön blogbejegyzésben írtunk korábban.) Balzsamosan simogató, meleg parfüm, melybe a mandarin csempész friss csavart! Elegáns, egyedi - mindezek ellenére annyira kiegyensúlyozott, hogy ajándékba is bátran vennénk.

Mit lehet leírni az illatok szent gráljáról, amit még senki nem írt le? Semmit. Mégis meg kell említenünk a CHANEL No°5 parfümjét egy ilyen listában. Tiszta, ropogós, kifinomult... Egy olyan klasszikus, amitől először talán ódzkodik az ember, vagy talán nem tudja hova tenni, mire a nagy felhajtás. De nem tud tőle szabadulni és éveken át vissza-visszatér hozzá, hogy egyszer csak elérkezzen a nagy felismerés és a szerelembe esés pillanata. Ennek a parfümnek idő kell és nem is való mindenkinek. Nem mi találunk rá erre az illatra, hanem ő talál ránk és ha így tett, akkor már nem ereszt. Meleg, citrusos, púderes, virágos, fűszeres - leírhatjuk ezeket a kifejezéseket, amik más illatok esetében fix támpontul szolgálhatnak, de jelen esetben semmitmondóaknak tűnnek. Ez egy olyan kreáció, ami méltó a hírnevéhez!

x

Strážiť dostupnosť

Ľutujeme, tento produkt je dočasne nedostupný. Pokiaľ máte o výrobok záujem, zadajte Vašu emailovú adresu a pri naskladnení Vás informujeme.

OK