Szállítás 750 forinttól
  • Szállítási idő: akár a következő munkanapon
  • Szállítási díj: Csomagküldő átvevőhely - 750 Ft‎ DPD - 1 100 Ft‎

Az idei nyár márkája

15.06.2017 Category: Parfümök

A CALVIN KLEIN az idei és tavalyi új, illetve limitált kiadásaival túlzás nélkül dominálja a nyárból eddig eltelt napokat!

CK ONE SUMMER 2017

Fiatalos szellemiséggel, szívében a sivatag perzselésével, egyúttal a frissesség jeges fuvallatával hódít a CK ONE idei nyári unisex kiadása. Lime, citrom és uborka az illatpiramis tetején, pikáns bors és sáfrány a szívben, guajak fa gyantája és krémes pézsma az alapjában. Nem csak a kísérletezőknek lehet egy biztos pont ezen a nyáron!

CK One Summer 2017

CK ALL 2017 

Rebarbarás, citrusos, virágos, friss és mindenki (nem vicc) imádja!!! A CK One és a CK Be nyomdokain haladva 2017-ben itt a CK All: hosszan tart, valóban uniszex, a frissessége nem bántóan "olcsó", hanem a mandarinnak és a grapefruit virágjának köszönhetően karakteres, egyúttal lágy és meleg. '94 és '96 után egy újabb legenda született volna?

CK All 2017

CK ONE SUMMER 2016

Tavaly nem pörgött annyira, de idénre megtáltosodott, ezért mindenképpen itt a helye a CK One előző nyári kiadásának is. Frissítő, lázadó, izgalmas és gondtalan. Friss citromok és lime-ok csobbannak a friss mojitoban, ahol a dzsungel véget ér és kezdődik a tengerpart...

CK One Summer 2016

CK2 2016

Ha már 2016, akkor nem mehetünk el a milleniálok illata mellett sem szó nélkül. Wasabi, mandarin és ibolya hármasa keveredik benne; ahogy a nedves macskaköves utcákon végigfut a szellő, ahogy a városi betondzsungelből egy fákkal teli parkba érkezünk egy napsütéses hétvégén...

CK CK2 2016

A képeket eredetileg az újdonságokat bemutató sorozatunk részeként a PARFUMS.HU Twitter profilján posztoltuk. Ajánljuk magunkat követésre ott is! 

x

Strážiť dostupnosť

Ľutujeme, tento produkt je dočasne nedostupný. Pokiaľ máte o výrobok záujem, zadajte Vašu emailovú adresu a pri naskladnení Vás informujeme.

OK